معرفی

 

دانشکده پیراپزشکی در سال ۱۳۶۶ برای تربیت متخصصین در زمینه علومپزشکی از ادغام سه مرکز (رشته های کاردانی و کارشناسی علومآزمایشگاهی دانشگاه شیراز، رشته کاردانی علوم آزمایشگاهی آموزشکده وابسته به وزارت بهداری و بهزیستی سابق و مرکز آموزش پرتوشناسی دانشگاه شیراز) تشکیل شده است .

 این دانشکده از سال ۱۳۶۶ لغایت ۱۳۷۰ در دو مقطع دکتری حرفه ای و کاردانی علوم آزمایشگاهی و از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۸۶ در دو مقطع کاردانی و کارشناسی روزانه و شبانه علوم آزمایشگاهی واز ۱۳۸۷ تا کنون در مقطع کارشناسی پیوسته علوم آزمایشگاهی فعالیت می نماید. از سال۱۳۷۹رشته کاردانی علوم آزمایشگاهی از شیراز به مجتمع علوم آزمایشگاهی گراش منتقل گردید.

این دانشکده در رشته تکنولوژی پرتوشناسی ( رادیولوژی ) نیز از سال ۱۳۶۴ در دوره کاردانی روزانه و کارشناسی روزانه و از سال ۱۳۷۵ الی ۱۳۸۷در دوره کاردانی شبانه و کارشناسی شبانه واز سال ۱۳۸۷ تاکنون در مقطع کارشناسی پیوسته رادیولوژی فعالیت می نماید.

باتوجه به ضرورت راه اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشکده ها با هدف تربیت نیروی متخصص، از سال ۱۳۸۸ دو رشته رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی و ژورنالیزم پزشکی تأسیس شد و اقدام به پذیرش دانشجو درمقطع کارشناسی ارشد کرد.در ادامه روند گسترش رشته های تحصیلات تکمیلی در دانشکده، از سال ۱۳۸۹ رشته بیوتکنولوژی پزشکی (زیست فناوری پزشکی) و در سال ۱۳۹۵ رشته خون شـناسی آزمایشگاهی و بانک خون (هماتولوژی) نیز به رشته های مقطع کارشناسی ارشد اضافه گردید.

 

چشم انداز

 

ارائه الگوی نوینی جهت تعریف و اجرای فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی.

افتخار ما این خواهد بود که فارغ التحصیلانی عالم، اخلاق مدار، پژوهشگر و آماده خدمت رسانی مؤثر در عرصه سلامت تربیت کنیم. انجام پروژه های تحقیقاتی و عمرانی هدفمند و هماهنگ با سیاستهای کلان سلامت و آموزش، از دیگر اهداف این دانشکده می باشد. افتخار ماست که کلیه دروس عمومی را با استفاده از جدیدترین روشهای رایج در دنیا، به کلیه دانشکدههای دانشگاه ارائه دهیم و بیش از پیش شاهد رتبههای برتر در سطح کشور باشیم. رسالت دانشکده پیراپزشکی توسعه کیفی و روزآمد آموزش و همچنین توسعه تحصیلات تکمیلی گروههای تخصصی و عمومی، مهندسی فعالیتهای فرهنگی در مباحث اقتصادی، سیاسی و مدیریتی همراه با میدان دادن به ارادهها می باشد. همچنین ارتقاء سرانه تولید علم حاصل از پژوهشهای علمی و کاربردی اعضاء هیئت علمی و دانشجویان از طریق برگزاری کارگاههای پژوهشی، کنگرههای علمی و علم سنجی در برنامه هـای این دانشکـده می باشد.