تاریخچه: 
     گروه عمومی در دانشکده‌ی پیراپزشکی از سال ۱۳۷۰ و براساس مقررات موجود شکل گرفته است. گروه عمومی دربرگیرنده‌ی بخش های معارف اسلامی، زبان انگلیسی، تربیت بدنی، کامپیوتر و زبان و ادبیات فارسی بوده است. از سال ۱۳۸۱بخش معارف اسلامی و از سال ۱۳۸۴ بخش زبان انگلیسی هر کدام به صورت مستقل و زیر عنوان گروه معارف اسلامی و گروه زبان انگلیسی، حیات تازه‌ای یافتند و بخش‌های زبان و ادبیات فارسی، تربیت بدنی و کامپیوتر نیز با نام گروه عمومی به فعالیت خود ادامه دادند. انتخاب مدیر گروه عمومی با رأی گیری مخفی از اعضای هیأت علمی و جهت  ۲ سال مدیریت تعیین می‌گردد. گروه عمومی با در برداشتن سه بخش متفاوت کامپیوتر، تربیت بدنی و زبان و ادبیات فارسی، از ساختار ویژه و تا حدودی پیچیده‌ای برخوردار است.
 
تعریف:
   ارائه دادن تعریفی علمی و به اصطلاح جامع و مانع از گروه عمومی، تا حدودی دشوار می‌باشد؛ اما می‌توان گفت، گروه عمومی در دانشکده‌ی پیراپزشکی، به جمع قانونی تعدادی از اعضای هیأت علمی از بخش‌های متفاوت اطلاق می‌شود که با راهبردهای گوناگون، اهداف مشترکی را جهت کلیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در مقاطع تحصیلی مختلف دنبال می‌کنند.
 
زیر گروه‌ها:
 
بخش زبان و ادبیات فارسی:
 این بخش ، دارای چهار عضو هیأت علمی به شرح زیر است:
   ۱- منیژه عبدالهی، دارای مدرک دکتری ( PHD)
   ۲- خسرو قاسمیان، دارای مدرک دکتری
   ۳- ساناز مجرد، دارای مدرک دکتری
   ۴- فاطمه مرادی، دارای مدرک دکتری
در بخش فارسی به طور عام، دو درس با عنوان فارسی عمومی ( ۳ واحد ) برای تمام دانش جویان علوم پزشکی و مکاتبات اداری (۲ واحد) ویژه‌ی دانش جویان رشته ی مدیریت تدریس می شود. هم چنین بخش فارسی ارائه دهنده سه عنوان درسی دیگر به شرح زیر است:
   ۱- آیین نگارش ۱و۲ : ویژه کارشناسی ارشد رشته روزنامه نگاری پزشکی (رسانه و سلامت)
 

بخش تربیت بدنی:

بخش تربیت بدنی یکی از بخش های گروه عمومی محسوب می شود، در بخش تربیت بدنی، دو درس عملی با عنوان تربیت بدنی ۱ (۱ واحد) و تربیت بدنی ۲ (۱ واحد)، تدریس می‌شود.

سرپرست بخش: سرکار خانم فروزنده زرآور
 

امکانات آموزشی:

سالن‌های ورزشی حوزه معاونت دانشجویی  در رشته‌های مختلف ورزشی

زمین چمن فوتبال و کلیه تجهیزات و وسایل مورد نیاز فوتبال، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز و ...

 
بخش کامپیوتر و فناوری اطلاعات:

کارگاه های کامپیوتر دانشکده پیراپزشکی

کامپیوترهای موجود در کلاس کامپیوتر  شماره یک ۲۸ دستگاه  و کلاس کامپیوتر شماره دو ۳۰ دستگاه می باشد.