متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1398/11/21
  • - تعداد بازدید: 265
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رونمایی از نرم‌افزار جامع آزمایشگاه غربالگری و بیماری‌های متابولیک نوزادان استان فارس در دانشکده پیراپزشکی

رونمایی از نرم‌افزار جامع آزمایشگاه غربالگری و بیماری‌های متابولیک نوزادان استان فارس در دانشکده پیراپزشکی

با حضور معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه، از نرم‌افزار جامع آزمایشگاه غربالگری و بیماریهای متابولیک نوزادان استان فارس در محل سالن اندیشه دانشکده پیراپزشکی رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر صدیقه شریف‌زاده با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته جهت طراحی و اجرای سامانه تحت وب غربالگری نوزادان گفت: با توجه به پیشنهاد معاونت بهداشتی دانشگاه طراحی این نرم افزار در دستور کار این دانشکده قرار گرفت و با تلاش واحد فناوری اطلاعات و آزمایشگاه مرجع غربالگری نوزادان دانشکده پیراپزشکی سامانه مذکور مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

رئیس دانشکده پیراپزشکی افزود در این سامانه کلیه فرایندهای غربالگری از پذیرش درخواست تا جوابدهی نهایی به صورت مکانیزه انجام می‌شود. این برنامه با استفاده از راهنمایی‌های دکتر حمیدرضا کازرونی، مهندس امیر حسین گنج کریمی و دکتر ریتا عرب سلغار مسئولان قبلی و فعلی آزمایشگاه غربالگری نوزادان به صورت یک برنامه جامع آماده بهره‌برداری قرار گرفته است.

دکتر شریف زاده ادامه داد آزمایشگاه غربالگری نوزادان در سال 1379 برای اولین بار در کشور در دانشکده پیراپزشکی شروع به کار نمود و خوشبختانه اکنون نیز سامانه نرم افزار جامع غربالگری و بیماری‌های متابولیک نوزادان در این دانشکده راه‌اندازی شده است و دارای قابلیت استفاده برای تمامی آزمایشگاه‌های غربالگری نوزادان در سطح کشور می‌باشد.

دکتر سیروس وجدانیان نیز ضمن تشکر از همکاران شاغل در دانشکده پیراپزشکی برای راه‌اندازی سامانه تحت وب غربالگری نوزادان مقرر نمود تا با همکاری نزدیک بین واحد فناوری اطلاعات

معاونت بهداشتی دانشگاه و فناوری اطلاعات دانشکده پیراپزشکی اقدامات لازم در جهت ارتقاء و عملیاتی شدن نرم افزار صورت پذیرد.

خانم نازیلا رحیمی کارشناس ژنتیک معاونت بهداشتی دانشگاه نیز از ارائه و رونمایی این سامانه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی هفته‌های آتی خبر داد.

گفتنی است از اهداف طراحی و راه‌اندازی این نرم افزار کاهش مراجعات حضوری، صرفه‌جویی در وقت، صرفه‌جویی در مصرف کاغذ، کاهش خطای انسانی و دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی دولت الکترونیک، همچنین داشتن قابلیت‌های ویژه و پاسخگویی به نیازهای بالینی - تحقیقاتی و آموزشی دانشگاه می‌باشد.

 
 
 
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 19635
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید