• 1402/12/01

گرامیداشت سالروز میلاد حضرت ولی عصر (عج) در دانشکده پیراپزشکی.

معاون فرهنگی دانشکده پیراپزشکی از برگزاری آیین گرامیداشت سالروز میلاد حضرت‌ولی‌عصر(عج) در روز سه شنبه اول اسفند ماه، به همت معاونت فرهنگی این دانشکده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر "مسعود حقانی" ضمن تبریک فرارسیدن ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) گفت: در آستانه فرارسیدن نیمه شعبان، مراسم گرامیداشتی با برپایی جشن و حضور اساتید، کارکنان و  دانشجویان در محوطه دانشکده پیراپزشکی برگزار شد. حاج آقا "احسان جلالی مقدم"، امام جماعت دانشکده پیراپزشکی نیز با تبریک این عید خجسته گفت: امیدوارم در این میلاد سراسر نور و رحمت بتوانیم از رهروان واقعی حضرت ولی عصر (عج) بوده و برای زمینه سازی ظهور یگانه منجی عالم بشریت تلاش کنیم. وی افزود برای همه همکاران و دانشجویان عزیز توفیق بهره برداری کامل از ایام باقی‌مانده در ماه شعبان و آمادگی ورود به ماه مبارک رمضان را از خداوند متعال مسألت می‌کنم.

سخنرانی و مولودی خوانی توسط حاج آقا جلالی مقدم، شعرخوانی توسط اساتید بخش ادبیات فارسی دانشکده، اجرای موسیقی با هنرمندی آقایان: سید محمد علی حسینی و جواد ابراهیمی، پخش نماهنگ میلاد و پذیرایی از دیگر برنامه‌های آیین گرامیداشت ولادت خجسته و پربرکت حضرت ولی عصر(عج) بود.