• 1403/01/29
پیام رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

پیام رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی.

رئیس دانشکده پیراپزشکی طی پیامی، 30 فروردین ماه روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، در متن پیام دکتر "صدیقه شریف‌زاده" آمده است:

زادروز حکیم سید اسماعیل جرجانی، طبیب نامدار ایران و روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی، فرصتی ارزشمند است تا از جامعه فرهیخته و تلاشگر علوم آزمایشگاهی قدردانی کنیم و به  تلاش‌ها و خدمات ارزنده متخصصین، اساتید، کارشناسان و دانشجویان حوزه علوم آزمایشگاهی ارج نهیم.

جامعه علوم آزمایشگاهی از گروه‌های پرتلاش و دلسوز نظام سلامت به شمار می‌رود و نقش والای ایشان در حوزه بهداشت و درمان در زمینه تشخیص، مراقبت، کنترل و پیشگیری از انواع بیماری‌‌ها انکارناپذیر است، همچنین خدمات ارزنده و صادقانه اساتید و کارشناسان این حوزه در جهت رسیدن به اهداف آموزشی و اجرایی، آموزش و پرورش متخصصان آزمایشگاههای بالینی و آزمایشگاههای مراکز بهداشتی، درخور تقدیری شایسته است.

اینجانب ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی فعالان این عرصه، روز علوم آزمایشگاهی را به کلیه متخصصین، اساتید، کارشناسان اجرایی، آموزشی، غربالگری و دانشجویان تبریک عرض می‌نمایم و از خداوند متعال توفیق خدمت‌رسانی روزافزون ایشان، در عرصه بهداشت و درمان کشور را خواستارم.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,رویدادها