• 1403/01/21

پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر.

رئیس دانشکده پیراپزشکی، با ارسال پیامی، فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، در متن پیام تبریک دکتر «صدیقه شریف زاده» آمده است:

ماه رمضان، ماه نزول قرآن و برترین ماه‌ها به پایان رسید. اکنون با گذر از یک ماه عبادت خالصانه در محضر الهی، آمدن عید، ضیافتی است برای مومنان تا برکت ماه میهمانیش را از صمیم دل و جان تجربه کنند.

از اینکه با توفیق و فضل الهی توانستیم عبادات ماه مبارک رمضان را به جا آورده و بار دیگر عید فطر را به سرور بنشینیم از خداوند متعال سپاسگزاریم.

اینجانب، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مومنان در ماه مبارک رمضان و تبریک عید بزرگ سعید فطر به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، مسلمانان جهان، جامعه دانشگاهی کشور به ویژه همکاران دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشکده پیراپزشکی، از خداوند متعال، رستگاری، عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده