• 1402/12/08

رئیس دانشکده پیراپزشکی تاکید کرد: شرکت در انتخابات و حضور مردم در صحنه حق و وظیفه همگانی است

همزمان با نزدیک شدن به انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، رئیس دانشکده پیراپزشکی برای شرکت آحاد ملت و به ویژه دانشگاهیان در این دوره از انتخابات دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر "صدیقه شریف زاده" ضمن اشاره به جایگاه مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری گفت: حضور نمایندگان اصلح تضمین کننده توسعه کشور است. وی افزود اکنون که با داشتن حق رای می توانیم نماینده ای از سوی خود در بالاترین ارکان تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری کشور داشته باشیم، همه با هم، حضور در پای صندوق رای و انتخابات را بر می‌گزینیم.

گفتنی است در آستانه این رویداد ملی، تصاویر و کلیپ‌های مرتبط با انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در سطح دانشکده پیراپزشکی در حال پخش می‌باشد.