متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1400/09/21
  • - تعداد بازدید: 431
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دانشکده پیراپزشکی

دانشکده پیراپزشکی برگزار کرد: کارگاه مجازی منتورینگ ویژه دانشجویان جدیدالورود

دانشکده پیراپزشکی برگزار کرد: کارگاه مجازی منتورینگ ویژه دانشجویان جدیدالورود


معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی، از برگزاری کارگاه مجازی منتورینگ دانشجویی به همت واحد استاد مشاور این دانشکده، ویژه دانشجویان جدیدالورود در سال تحصیلی 1401-1400 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر «غلامحسین تمدن» با اشاره به اهمیت کمیته استاد مشاور در سطح دانشگاه و اجرای طرح منتورینگ دانشجویی گفت: خوشبختانه روند برگزاری کارگاه‌های مرتبط و انجام فعالیت‌های مشاوره‌ای با وجود همه‌گیری بیماری کرونا به صورت ترکیبی آنلاین و حضوری انجام شده و از روند قابل قبولی برخوردار است. وی افزود در همین راستا کارگاه مجازی منتورینگ دانشجویی با حضور اعضاء هیئت علمی دانشکده دکتر فاطمه مرادی، دکتر مریم متوسل و دکتر طاهره کلانتری و حضور فعال دانشجویان برگزار شد.

مسئول کمیته استاد مشاور دانشکده نیز ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص فرایند منتورینگ ادامه داد: کمیته استاد مشاور و منتورینگ دانشکده پیراپزشکی، با هدف ساماندهی و ایجاد نگرش درست در دانشجویان، نسبت به مسیر تحصیلی، دغدغه‌ها و نگرانی‌های دوران دانشجویی، رشته، بازار کار، پژوهش، آینده‌نگری و یادگیری مهارت‌های مورد نیاز آن‌ها تشکیل شده است و از بدو ورود دانشجو، یک استاد مشاور و یک دانشجوی سال بالاتر، در کناردانشجوی تازه وارد قرار می‌گیرند تا در تمام مراحل تحصیلی و غیرتحصیلی، یاریگر او باشند و به سؤالات و دغدغه‌ها و نگرانی‌های او پاسخ مناسبی دهند.

دکتر مرادی افزود در فرآیند منتورینگ، بعد از گزینش دانشجویانی از ترم‌های بالاتر، این افراد با عنوان منتور، برای راهنمایی و هدایت دانشجویان ترم‌های پایین‌تر از جنبه‌های مختلف تحصیلی، علمی، اجتماعی و فرهنگی، عاطفی و... برگزیده می‌شوند تا رابطی از جنس خود دانشجویان، برای ارتباط منتی‌ها با استاد مشاور باشند.

وی ادامه داد هدف از تشکیل این کمیته، هماهنگی و رسمیّت بخشیدن به راهنمایی‌های معمول در دانشگاه‌ها به وسیله دانشجویان ترم‌های بالاتر و دارای شایستگی‌های قابل توجه به دانشجویان سالهای پایین‌تر و و ایجاد زمینه برای انتخاب‌های شایسته‌تر و اصولی‌تر توسط دانشجویان است و تک‌تک افراد تشکیل دهنده این کمیته، هدایت درست و حمایت کامل از دانشجویان متقاضی را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند.

دکتر کلانتری و دکتر متوسل نیز در خصوص منتورینگ و جایگاه آن، اهمیت برنامه ریزی و همچنین تجربیات خود در این خصوص سخن گفتند. در ادامه آقایان امین یگانه دوست، آرش کریمی و خانم ها یوسفی و خدری از دانشجویان منتور باتجربه و فعال دانشکده نیز توضیحات خود را در راستای کارگاه بیان کردند.

در پایان دکتر تمدن از تمامی اساتید و همچنین دانشجویان منتور دانشکده که با وجود مشکلات موجود ناشی از بیماری کرونا و آموزش مجازی با کمیته استاد مشاور این دانشکده همکاری داشته و با جدیت و پشتکار پیگیر مسائل و مشکلات متعدد دانشجویان هستند تشکر کرد. وی افزود مدیریت دانشکده در صدد است تا به نحو شایسته از دانشجویان منتور و به ویژه منتورهای برجسته و فعال تقدیر بعمل آورد.

 
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 51838
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید