متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/03/07
دانشکده پیراپزشکی

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین طرح و سربازی ویژه دانشجویان دانشکده پیراپزشکی

معاون فرهنگی دانشکده پیراپزشکی از برگزاری کارگاه "آشنایی با قوانین طرح و سربازی" به همت معاونت فرهنگی و شورای صنفی دانشجویان، ویژه دانشجویان این دانشکده در روز شنبه پنجم خردادماه در محل سالن بهار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر "مسعود حقانی" گفت: این کارگاه به منظور آشنایی و  آگاهی دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی و رادیولوژی با دستورالعمل اجرایی تعهد خدمت فارغ التحصیلان این دو رشته برگزار شد.

در این کارگاه سرکار خانم "زهرا ورزنده" مسئول اداره طرح دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شیراز ضمن معرفی این اداره و سامانه طرح، دانشجویان را با قوانین و مقررات موجود آشنا نمود.

نحوه ثبت نام در سامانه طرح و وزارت بهداشت، ضریب مناطق برای گذراندن طرح، نحوه گذراندن دوره سربازی و پیام آوری برای دانشجویان از جمله مطالب مطرح شده توسط مسئول اداره طرح در این کارگاه بود.

در پایان نیز سرکار خانم ورزنده به سوالات و ابهامات دانشجویان در خصوص دوره طرح و سربازی پاسخ داد. دکتر حقانی نیز از حضور مسئول اداره طرح برای برگزاری این کارگاه تقدیر و تشکر نموده و به رسم یادبود هدیه ای تقدیم ایشان شد.