متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/03/27
دانشکده پیراپزشکی

برگزاری نشست انتخاباتی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور کارکنان دانشکده پیراپزشکی

نشست انتخاباتی با محوریت " چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری " روز شنبه 26 خرداد ماه به همت دفتر فرهنگسرای نهاد رهبری دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر مسعود حقانی با اشاره به زمان برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: هدف از برگزاری این جلسه تحلیل و بررسی انتخابات پیش رو بود.

معاون فرهنگی دانشکده پیراپزشکی ضمن یادآوری توصیه‌ها و شاخص‌های مطرح شده توسط حضرت‌آیت‌الله‌خامنه‌ای بر توجه ویژه به اهمیت شرکت دانشگاهیان در انتخابات پیش رو تاکید کرد.

در این نشست، شرکت کنندگان با اعلام مواضع خود نسبت به موضوعات مطرح‌شده نظرات خود را با رعایت اخلاق و احترام به صحبت‌های یکدیگر اعلام کردند.

گفتنی است در طی این جلسه استاد مهدی حنان دانش آموخته علوم سیاسی و از اساتید دفتر نهاد رهبری ضمن تاکید بر شرکت فعال در انتخابات پیش رو گفت: افرادی که به دنبال عزت و امنیت کشور عزیزمان هستند باید در این انتخابات مشارکت داشته و با انتخاب فرد اصلح چراغ راه جامعه باشند. وی با فراهم آوردن فضایی مناسب و آزاد به ارائه مطالب و تبادل نظر با حضار پرداخت.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها