• 1402/12/15

برگزاری آیین روز درختکاری در دانشکده پیراپزشکی .

معاون فرهنگی دانشکده پیراپزشکی از برگزاری مراسم کاشت نهال با هدف ترویج فرهنگ درختکاری و انس با طبیعت در روز سه شنبه پانزدهم اسفند ماه در فضای سبز این دانشکده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر مسعود حقانی ضمن تاکید بر ترویج فرهنگ درختکاری گفت: اهمیت وجود درختان در محیط زیست سبب شده تا برای کاشتن نهال و درخت، روزی در تقویم رسمی کشور به عنوان روز درختکاری نامگذاری شود، به همین مناسبت امسال نیز در این ایام با کاشت نهال برای بهبود و افزایش فضای سبز گامی برداشته شد.

وی افزود فضای سبز علاوه بر کاهش دما، افزایش رطوبت و جذب گردوغبار، جذب پرتوها و تولید اکسیژن تاثیر شایانی بر سلامتی روح انسان دارد و شایسته است چنانچه برای گسترش فضای سبز امکاناتی در اختیار باشد در جهت گسترش آن بکوشیم.

این آیین با شعر خوانی دکتر فاطمه مرادی عضو هیئت علمی بخش زبان فارسی، ادامه یافت و با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان چند اصله نهال سرو و نهال توت در فضای سبز دانشکده پیراپزشکی کاشته شد.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها