• 1402/12/22

برگزاری آئین غبارروبی و تقدیر از فعالان نمازخانه دانشکده پیراپزشکی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان

معاون فرهنگی دانشکده پیراپزشکی از برگزاری آیین غباروبی و گلاب افشانی نمازخانه در روز دوشنبه 21 اسفند ماه به همت معاونت فرهنگی این دانشکده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر "مسعود حقانی" ضمن تبریک حلول ماه پرفیض و برکت رمضان گفت: ماه رمضان از ارزشمندترین و مقدس‌ترین ماه‌ها برای مسلمین جهان است، رمضان ماه نزول قرآن و فرصتی مغتنم برای تقرب است. وی افزود برای ورود به ماه میهمانی خدا آئین غبارروبی و گلاب‌افشانی نمازخانه برگزار شد و سپس با حضور معاونین فرهنگی، آموزشی و پشتیبانی دانشکده از فعالان نمازخانه آقایان "علی‌خطیبی"، "محمدرضا حیدری" و "عباس عسگری" تقدیر شد.

دکتر حقانی ادامه داد از خداوند متعال، توفیق روزافزون در انجام عبادات در این ماه مبارک را برای همه مسلمانان مسئلت دارم.