• 1402/11/03

ارتقاء مرتبه علمی سرکار خانم دکتر خجسته عضو هیئت علمی گروه ‌زبان انگلیسی دانشکده پیراپزشکی

در جلسه مورخ 31/10/1402 هیأت ممیزه دانشگاه، پرونده دکتر "لاله خجسته" عضو هیأت علمی گروه زبان انگلیسی دانشکده پیراپزشکی مطرح و با ارتقاء مرتبه علمی ایشان به "دانشیاری" موافقت گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر "علی فرهادی" ضمن تبریک به دکتر خجسته گفت: ایشان فعالیت خود را از سال 1392 در گروه زبان انگلیسی این دانشکده شروع کردند. از جمله فعالیت‌های علمی- پژوهشی ایشان می‌توان به نگارش مقالات علمی، شرکت در مجامع علمی و بین المللی با ارائه سخنرانی یا پوستر، داوری مقالات و تالیف چندین عنوان کتاب اشاره نمود.

معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی با اشاره به فعالیتهای اجرایی این عضو هیئت علمی افزود: دکتر خجسته تاکنون مسئولیت‌های متعددی از جمله سرپرستی باشگاه پژوهشی دانشکده، مسئول توسعه آموزش مجازی (مسئول بسته طرح تحول توسعه آموزش مجازی دانشکده)، برگزاری کلاس های تدریس زبان انگلیسی جهت اعضاء هیات علمی و ... را بر عهده داشته‌اند.

مدیریت، اساتید و کارکنان دانشکده پیراپزشکی نیز ضمن تبریک به دکتر خجسته سلامتی و توفیق خدمت به جامعه دانشگاهی را برای ایشان از درگاه خداوند متعال خواستارند.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها