دانشکده پیراپزشکی
همزمان با گرامیداشت دهه پرفروغ فجر برگزار شد: مسابقه آشپزی ویژه کارکنان دانشکده پیراپزشکی
همزمان با گرامیداشت دهه پرفروغ فجر برگزار شد: مسابقه آشپزی ویژه کارکنان دانشکده پیراپزشکی
همزمان با بزرگداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ویژه برنامههای دهه پر فروغ فجر در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر "مسعود حقانی" ضمن تبریک فرا رسیدن ایام فرخنده و مبارک دهه فجر با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب اسلامی ایران نقطه عطفی در تاریخ است گفت: کارکنان دانشکده با هدف تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب شکوهمند اسلامی، در ویژه برنامه های تدارک دیده شده در این ایام مشارکت فعال دارند.
معاون فرهنگی دانشکده پیراپزشکی افزود از جمله ویژه برنامههای ایام فرخنده پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مسابقه آشپزی ویژه کارکنان بود که در روز یکشنبه شانزدهم بهمنماه در محل سلف سرویس این دانشکده برگزار شد.
هیئت داوران مدعو، پس از بررسی و نمرهدهی به طعم، مواد تشکیل دهنده و تزئین غذاهای اصلی و دسر و شیرینی ها، نفرات برتر را به ترتیب زیر معرفی معرفی نمودند:
در بخش غذا:
مقام اول : خانم "زهره باقری نژاد" با تهیه کشک و بادمجان
مقام دوم : خانم "اعظم محمدی" با تهیه ته چین مرغ
مقام سوم : خانم "فاطمه ظفرکیا" با تهیه مرصع پلو
در بخش دسر و شیرینی:
مقام اول : خانم "طاهره طالبی" با تهیه رول سیب دارچین و خانم "زهره باقری نژاد" با تهیه حلواخرما
مقام دوم : خانم "پروانه نژاد" با تهیه حلوا زرد
مقام سوم : خانم "سمانه جریده" با تهیه دسر کرم زعفرانی
نظر دهید