متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1398/10/07
  • - تعداد بازدید: 208
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در کارگاه کنترل و اطفاء حریق بیان شد: کاهش خسارات ناشی از آتش‌سوزی با استفاده به موقع از تجهیزات اطفاء حریق

در کارگاه کنترل و اطفاء حریق بیان شد: کاهش خسارات ناشی از آتش‌سوزی با استفاده به موقع از تجهیزات اطفاء حریق

معاون پشتیبانی دانشکده پیراپزشکی از برگزاری کارگاه آموزشی کنترل و اطفاء حریق ویژه مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشکده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، مهندس علیرضا صلاح با اشاره به اینکه آتش‌سوزی در آغاز قابل مهار است ولی به علت عدم کنترل و اقدام به موقع و سریع در اطفاء گسترده می‌شود، گفت: ضروری است اساتید، کارکنان و دانشجویان با روش‌های مقدماتی اطفاء حریق آشنا شوند تا در صورت بروز حادثه در محل کار، منزل و خودرو آمادگی لازم را داشته باشند. وی افزود اقدامات پیشگیرانه قبل از حریق با نظر کارشناسان در سطح دانشکده صورت گرفته و تجهیزات و خاموش کننده‌های متناسب با انواع حریق در اختیار واحدهای مختلف قرار دارد، همچنین بازرسی، آزمایش و شارژ مجدد خاموش‌کننده‌ها در زمان‌های مقرر انجام می‌شود.

مهندس صلاح تاکید کرد در صورت بروز حادثه با حفظ خونسردی ضمن شناسایی حریق و انتخاب خاموش‌کننده مناسب سریعا با واحد حفاظت فیزیکی دانشکده و آتش‌نشانی به شماره 125 تماس گرفته شود.

یوسف حسن‌شاهی مدرس کارگاه نیز با اشاره به اینکه خاموش‌کننده ابزاری است که برای خاموش کردن آتش در مرحله اولیه آتش‌سوزی و جلوگیری از گسترش آتش مورد استفاده قرار می‌گیرد گفت:برای مقابله با آتش باید حداقل یکی از عوامل اصلی مثلث آتش یعنی هوا، ماده سوختنی و یا حرارت را کنترل کرد که البته امروزه مثلث حریق به منشور حریق تبدیل شده است که ضلع چهارم همان واکنش‌های شیمیایی است که منجر به ایجاد حریق می‌گردند. وی ادامه داد روش‌های اطفاء حریق بستگی به نوع آتش دارد و با توجه به کلاسه‌بندی حریق‌ها انواع سیستم‌های اطفاء حریق آب و گاز، پودری، دی اکسید کربن، حاوی ترکیبات هالوژنه و حاوی کف در دسترس می‌باشد، نمونه اطفاء حریق‌های دستی کپسول‌های آتش‌نشانی می‌باشد که در کلیه واحدها در دسترس می‌باشد.

کارشناس بهداشت حرفه‌ای دانشگاه تاکید کرد استفاده به موقع از تجهیزات اطفاء حریق منجر به کاهش خسارات ناشی از آتش‌سوزی می‌شود و آگاهی داشتن از نحوه اطفاء حریق موجب سرعت عمل بیشتر در رویارویی با حوادث ناشی از آتش‌سوزی می‌شود.

درادامه کارگاه، شرکت‌کنندگان با حضور در محوطه دانشکده، به صورت عملی با نحوه استفاده از کپسول‌های آتش نشانی، مهار و اطفاء حریق آشنا شدند.

 
 
 
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 17826
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید