• 1401/01/30
دانشکده پیراپزشکی

پیام رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

رئیس دانشکده پیراپزشکی طی پیامی، 30 فروردین ماه روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، در متن پیام دکتر صدیقه شریف‌زاده آمده است:

30 فروردین، زادروز حکیم جرجانی، فرصتی برای تقدیر از متخصصین، اساتید، کارشناسان و دانشجویان حوزه علوم آزمایشگاهی و یادآوری خدمات ایشان به جامعه بزرگ پزشکی و سلامت کشور است.

تلاش‌ها و خدمات ارزنده و صادقانه جامعه علوم آزمایشگاهی در جهت رسیدن به اهداف آموزشی و اجرایی، آموزش و پرورش متخصصان آزمایشگاههای بالینی و آزمایشگاههای مراکز بهداشتی، همچنین نقش موثر و سازنده در بخش سلامت، با حضور فداکارانه و جهادگونه در خدمت‌رسانی به بیماران، طی دوران درگیری کشور با ویروس کرونا درخور تقدیری شایسته است.

اینجانب ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی فعالان این عرصه، روز علوم آزمایشگاهی را به کلیه متخصصین، اساتید، کارشناسان اجرایی، آموزشی، غربالگری و دانشجویان تبریک عرض می‌نمایم و از خداوند متعال توفیق خدمت‌رسانی روزافزون ایشان، در عرصه بهداشت و درمان کشور را خواستارم.