• 1403/02/16

برگزاری کارگاه کنترل هیجانات در دانشکده پیراپزشکی

مسئول کمیته استاد مشاور دانشکده پیراپزشکی از برگزاری کارگاه کنترل هیجانات ویژه دانشجویان در روز چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه در محل سالن اندیشه این دانشکده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر "فاطمه مرادی" گفت: با توجه به اهمیت مدیریت هیجان در ادامه سلسله کارگاه‌های ویژه دانشجویان، این کارگاه با حضور کارشناس اداره مشاوره و سلامت دانشگاه، برگزار شد.

مدرس کارگاه خانم "ماریا مسعودی" نیز ابتدا شرکت‌کنندگان را با تعریف هیجان‌ها و نحوه شناخت آنها آشنا کرد. در ادامه با معرفی انواع هیجان‌ها شامل هیجان‌های اصلی (ترس، غم، خشم و شادی) و نشانه‌های آنها، همچنین هیجان‌های اولیه و ثانویه، توضیحات لازم را ارائه نمود.

خانم مسعودی با توضیح باورهای اشتباه درباره هیجانات که سبب می‌شود فرد نتواند هیجانات خود را به درستی تخلیه کند کارگاه را ادامه داد. در پایان نیز راه‌کارهای کنترل هیجانات و شیوه بروز صحیح هیجان ارائه شد.