• 1403/02/09

برگزاری کارگاه مدیریت بحران عاطفی با حضور دانشجویان دانشکده پیراپزشکی

معاون فرهنگی دانشکده پیراپزشکی از برگزاری کارگاه مدیریت بحران عاطفی به همت این معاونت و با همکاری دفتر فرهنگسرای نهاد مقام معظم رهبری ویژه دانشجویان دانشکده پیراپزشکی، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر "مسعود حقانی" گفت: این برنامه همزمان با برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه هفته سلامت با موضوع مدیریت بحران عاطفی و با حضور دکتر "علی اکبر کریمی" از مرکز بهار نکو در روز یکشنبه نهم اردیبهشت ماه ساعت 5/11 در ساختمان شماره یک دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

دکتر کریمی مدرس کارگاه نیز با تاکید بر اینکه نوع واکنش افراد نسبت به مشکلات زندگی متفاوت است گام های اصلی در زمان مدیریت بحران عاطفی را برای دانشجویان تشریح کرد.

شناخت بحران های تاثیرگذار، نحوه حمایت در بحران، صحبت در مورد بحران و اتخاذ ذهنیت رشد از جمله مطالب مطرح شده در این کارگاه بود. گفتنی است در طول این کارگاه شرکت کنندگان تجربیات و نظرات خود را نیز به اشتراک گذاشتند.