• 1403/02/10

برگزاری مسابقات ورزشی همزمان با هفته ملی سلامت در دانشکده پیراپزشکی

همزمان با هفته ملی سلامت برنامه ورزشی فوتبال‌دستی و مسابقات دارت با حضور دانشجویان دانشکده پیراپزشکی در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفتم و هشتم اردیبهشت ماه در محوطه این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر مسعود حقانی در حاشیه این مسابقات گفت: توسعه و گسترش فعالیت‌ها و مسابقات ورزشی در کنار ایجاد انگیزه و تقویت اعتماد به نفس، نقش موثری در سلامت جسمانی دانشجویان دارد و در این راستا این مسابقات همزمان با بزرگداشت  هفته سلامت با هدف ترغیب و تشویق دانشجویان به تحرک و ورزش برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشکده پیراپزشکی افزود طی هماهنگی‌های بعمل آمده برنامه فوتبال‌دستی و مسابقات دارت با استقبال دانشجویان طی دو روز برگزار گردید و در مسابقه دارت آقایان "منوچهر آزادی" و "امیر حسین طهماسبی" از دانشجویان رشته علوم‌آزمایشگاهی مقام اول مشترک، خانم "ملیکا فرهادی کشکولی" دانشجوی رشته علوم‌آزمایشگاهی مقام دوم و آقای "محمد بحرانی" دانشجوی رشته رادیولوژی مقام سوم را کسب نمودند. در پایان به رسم یادبود هدایایی از طرف معاونت فرهنگی دانشکده به افراد برتر اهداء شد.