• 1403/02/08

برگزاری برنامه کوهپیمایی ویژه پرسنل دانشکده پیراپزشکی همزمان با هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، به همت معاونت فرهنگی همزمان با هفته سلامت، برنامه کوهپیمایی با حضور پرسنل این دانشکده، روز پنج‌شنبه ششم اردیبهشت ماه در محل پارک کوهستانی دراک شیراز برگزار شد.

آقای "ابوالفضل مختاری"، رابط ورزش آقایان در دانشکده پیراپزشکی و عضو گروه کوهنوردی در حاشیه این برنامه گفت: برنامه کوهپیمایی به منظور تقویت قوای جسمی و روحی اساتید و کارکنان، دور شدن از فضای آلوده و دسترسی به هوای پاک و تمیز برنامه‌ریزی شد. وی افزود این برنامه از پارک کوهستانی دراک که به کوه برفی و کوه مادر نیز مشهور است و در جنوب غربـی شهر شـیراز قـرار دارد آغاز شد و پس از طی دو و نیم ساعت کوهپیمایی به دشت لاله های واژگون ختم شد.

آقای مختاری با تاکید بر اهمیت تحرک جسمی و نشاط روحی و بهره‌مندی از طبیعت و هوای سالم، از تمامی پرسنل دانشکده برای شرکت در برنامه‌های ورزشی هفتگی گروه ورزش دانشکده پیراپزشکی دعوت بعمل آورد.