• 1403/02/03

ارتقاء مرتبه علمی جناب آقای دکتر قاسمیان عضو هیئت علمی گروه ‌عمومی دانشکده پیراپزشکی به دانشیاری

در جلسه مورخ 25/01/1403 هیأت ممیزه دانشگاه، پرونده دکتر "خسرو قاسمیان" عضو هیأت علمی گروه عمومی (بخش فارسی) دانشکده پیراپزشکی مطرح و با ارتقاء مرتبه علمی ایشان به "دانشیاری" موافقت گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر "صدیقه شریف‌زاده" ضمن تبریک به دکتر قاسمیان گفت: ایشان فعالیت خود را از سال 1372 در گروه عمومی این دانشکده شروع کردند. از جمله فعالیت‌های علمی- پژوهشی و اجرایی ایشان می‌توان به مدیریت گروه عمومی؛ نگارش مقالات علمی؛ داوری مقالات؛ شرکت در همایش‌ها و کنگره‌های مجامع علمی و بین‌المللی و همچنین صدا و سیما؛ عضویت در مجامع و شرکت برای سخنرانی و شعرخوانی در جشنواره‌ها؛ برگزاری جلسات هم‌اندیشی و کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان؛ انجام مصاحبه‌های علمی، ادبی؛ راهنمایی و سرپرستی پایان‌نامه دانشجویان و تالیف چندین عنوان کتاب اشاره نمود.

مدیریت، اساتید و کارکنان دانشکده پیراپزشکی نیز ضمن تبریک به دکتر قاسمیان سلامتی و توفیق خدمت به جامعه دانشگاهی را برای ایشان از درگاه خداوند متعال خواستارند.

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها,اخبار روز‌آمد