همزمان با گرامیداشت هفته جهانی ناشنوایان برگزار می شود:

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر مسعود حقانی ضمن گرامیداشت هفته جهانی ناشنوایان گفت: طی این هفته در سراسر جهان با هدف ارتقاء فرهنگ ارتباط با ناشنوایان و دانسته‌هایی از زبان اشاره برنامه‌هایی برگزار می‌شود، در این راستا بسیج دانشکده پیراپزشکی نیز از کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان دعوت می‌کند کلیپ تهیه شده به همین مناسبت را از مرکز بسیج دانشکده تحویل گرفته و با زبان اشاره جمله " روز جهانی ناشنوا مبارک" را بر روی کلیپ اجرا و به این مرکز ارسال کنند. معاون فرهنگی دانشکده افزود مدت زمان فیلم‌‌های ارسالی 30 الی 40 ثانیه می باشد، همچنین فیلم‌های نفرات برتر برگزیده در مانیتورهای دانشگاه نمایش داده خواهد شد.

تاریخ:
1398/07/09
تعداد بازدید:
نویسنده:
روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی
منبع:
معاونت فرهنگی
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس می باشد.
افراد https://www.sums.ac.ir