برگزاری آیین‌های گرامیداشت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در دانشکده پیراپزشکی

همزمان با بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ویژه برنامه‌های گرامیداشت دهه پرفروغ فجر در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر مسعود حقانی با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب اسلامی ایران نقطه عطفی در تاریخ است گفت: انقلاب اسلامـی ایران نتیجه همبستگی و پایداری مردم و اندیشه‌های مدبرانه امام راحل است که بعد ازچهل و یک سال همچنان با قدرت پابرجاست.

معاون فرهنگی دانشکده پیراپزشکی افزود امروز کشور سرافراز ایران به مدد دانش، تخصص و تعهد مردم و سازمان‌های مختلف و در سایه هدایت‌های مقام معظم رهبری در عرصه‌های مختلف پیشرفت چشمگیری داشته است و این وظیفه ماست تا با پاسداشت ارزش‌ها و اهداف انقلاب اسلامی، اقداماتی اساسی‌تر و تأثیرگذارتر در سطح جهان انجام دهیم.

وی ادامه داد روند برپایی مراسم بزرگداشت ایام فرخنده فجر انقلاب اسلامی در جهت زنده‌نگه‌داشتن یاد و خاطره شهیدان انقلاب، دفاع مقدس و مدافعان حرم و برگزاری برنامه‌های تأثیرگذارتر روحیه عدالت‌خواهی و استقلال‌طلبی را در میان آحاد مردم به خصوص برای نسل جوان و دانشگاهی زنده نگه خواهد داشت.

پخش سرودهای انقلابی ویژه دهه‌فجر، اکران فیلم سینمایی، شرکت مسئولان، اساتید و کارکنان در برنامه پیاده‌روی و تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی از ویژه برنامه‌های برگزار شده در دانشکده پیراپزشکی است.

تاریخ:
1398/11/21
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس می باشد.
افراد https://www.sums.ac.ir