فارسي |  Language:  English

توجهكليپ معرفي دانشكده پيراپزشكيتوجه
پاورپوينت معرفي دانشكده پيراپزشكي
دانلود دفترچه تشکیلات دانشکده پیراپزشکی

دانشكده پيراپزشكي در سال 1366 براي تربيت متخصصين در زمينه علوم پزشكي از ادغام سه مركز رشته هاي كارداني و كارشناسي علوم آزمايشگاهي دانشگاه شيراز – رشته كارداني علوم آزمايشگاهي آموزشكده وابسته به وزارت بهداري و بهزيستي سابق و مركز آموزش پرتو شناسي دانشگاه شيراز تشكيل شده است . اين دانشكده از سال 1366 لغايت 1370 در دو مقطع دكتري حرفه اي و كارداني علوم آزمايشگاهي و از سال 1374 تاكنون در دو مقطع كارداني و كارشناسي روزانه و شبانه علوم آزمايشگاهي فعاليت مي نمايد . البته از سال 1379 رشته كارداني علوم آزمايشگاهي از شيراز به مجتمع علوم آزمايشگاهي گراش منتقل گرديد. اين دانشكده در رشته پرتوشناسي ( راديولوژي ) نيز از سال 1364 در دوره كارداني روزانه و كارشناسي روزانه و از سال 1375 در دوره كارداني شبانه و كارشناسي شبانه تاكنون دانشجو مي پذيرد .

چشم انداز

ارائه ي الگوي نويني جهت تعريف و اجراي فعاليتهاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و اجرايي.

افتخار ما اين خواهد بود كه فارغ التحصيلاني عالم، اخلاق مدار، پژوهشگر و آماده ي خدمت رساني مؤثر در عرصه ي سلامت تربيت كنيم.انجام پروژه هاي تحقيقاتي و عمراني هدفمند و هماهنگ با سياستهاي كلان سلامت و آموزش از ديگر اهداف اين دانشكده مي باشد.افتخار ماست كه كليه ي دروس عمومي را با استفاده از جديدترين روشهاي رايج در دنيا، به كليه ي دانشكده هاي دانشگاه ارائه دهيم و بيش از پيش شاهد رتبه هاي برتر در سطح كشور باشيم.رسالت دانشكده ي پيراپزشكي توسعه ي كيفي و روزآمد آموزش و همچنين توسعه ي تحصيلات تكميلي گروههاي تخصصي و عمومي، مهندسي فعاليتهاي فرهنگي در مباحث اقتصادي، سياسي و مديريتي همراه با ميدان دادن به اراده ها مي باشد. همچنين ارتقاء سرانه ي توليد علم حاصل از پژوهشهاي علمي و كاربردي اعضاي هيئت علمي و دانشجويان از طريق برگزاري كارگاههاي پژوهشي، كنگره هاي علمي و علم سنجي در برنامه هاي اين دانشكده مي باشد.

مساحت دانشكده :

متراژ كلي : 8800 متر مربع             فضاي فرهنگي : 400 مترمربع         آموزشي : 3054مترمربع          پژوهشي : 200مترمربع

زيرزمين : 400 مترمربع                  همكف : 1627 مترمربع                  طبقه اول : 1627 مترمربع          نگهباني:36مترمربع

انبار : 55+90 مترمربع

تعداد رشته ها :

1- رشته علوم آزمايشگاهي

2- رشته راديولوژي ( پرتوشناسي )

3- رشته مدیکال ژورنالیزم

مقاطع تحصيلي :